m

onsdag 29 januari 2014

Även att det är länge till fettisdagen kan man inte motstå semlan. Sicken tur att vi har en sån duktig dotter. Semlorna snodde hon ihop nu på eftermiddagen. Mums till kvällsfikat :)
   Har ni ätit någon semla ännu?






måndag 27 januari 2014

Det snöar och blåser på tvären hos mig idag. En bra dag för en kopp varmt kaffe och några pusselbitar. Jag var och fikade på Lilla K´s när jag såg att det fanns ett liiiiitet secondhandrum där bredvid. Slurpade i mig dom sista kaffedropparna och gick dit. Och tur var väl det, för där hittade jag ett pussel från 1950-talet. "Full fart framåt" heter det och består av 400 bitar. Bitarna är väldigt ursnirklade och tjocka. Jätteroligt att bygga tycker jag jämfört med dagens bitar som är tunna tunna och har bara två "utstickare".






söndag 19 januari 2014

Vem älskar inte doften av nytvättat?
   Me & Friends tillverkar sina doftljus av ekologiskt sojavax från den amerikanska landsbygden. Tillverkningen av vaxet försörjer många lantbrukarfamiljer och bidrar inte till skövling av regnskog och miljöförstöring. Ljuset stöps i återvunna Marockanska dricksglas.

 Kika också in på min andra blogg, "Utanför min dörr". Lilla hunden och jag var på promenad och gick förbi en blank och fin is.





torsdag 16 januari 2014

Här har vintern verkligen kommit idag. Snö på mark och grenar med solen som visar sig mellan tunga moln. Vackert!
   Jag kostade på mig ett par fina muggar ur Green Gate serien. Det gav mersmak :) Kaffet smakar väldigt gott i  dom.






söndag 5 januari 2014

God Fortsättning!
I höstast var jag in i en jättefin butik. Där hittade jag den här fina boklådan. Den står/ligger just nu på byrån i sovrummet. Men den kanske hittar något nytt ställe framöver.