m

tisdag 26 november 2013

Den årliga Amaryllisutställningen på Mobackes handelsträdgård gav i år en, som alltid, ljuvlig upplevelse. Den startade den 15:de denna månad. Själv har jag aldrig ägt någon amaryllis men erkänner att den är så vacker och rakryggad, full av självförtroende. Det kommer fler bilder senare.
Några hyacingter fick följa med hem. Dom ska jag pynta med till helgen, första advent.
   Jag var på handelsträdgården i ett annat ärende först. Så den enda kamera jag hade var mobilkameran. Därför dom något oskärpa bilderna. Har ni något ställe som fixar och donar så här inför kommande julmånad?








onsdag 20 november 2013

Long time no see!
När barnen var små och växte så det knakade, hade jag alltid manikyrerade naglar. Inte alltid långa, men målade och välvårdade. Sen fick jag upp ögonen för konstnaglar, och hade sådana ett tag. Men nu går det upp och ner på nagelfronten. Ibland ser jag att det har blivit en kant och därefter bryts eller rivs dom av.
   Nu har jag blivit såååå himla sugen på naglar igen. Helst fejkade sådana. Men ack vilken timpenning nagelteknologen har!!! Erkänn att det är himla snyggt och fräscht :)



Bild lånad från nätet.

måndag 4 november 2013

Någon gång under Augusti månad var det fullmåne. Sonen tog fram kameran och zoomade. På bilderna ser man inte Gubben i månen. Konstigt!  Men jag tycker däremot att månen ser ut som en nätmelon. Ser ni den lilla cirkeln, mot nedre delen, där skaftet har suttit? Och ränderna som utgår därifrån och ser ut att gå runt melonen/månen? Ganska häftigt, eller hur!?
   Jag fortsätter på den lite mystiska sidan och visar min fina Buddha. Han sitter lugnt på kaminen och tittar på mig varje gång jag sitter i vardagsrumssoffan. 
   I vårt lilla badrumsfönster har jag ställt en fin flaska. "Från förr" vet jag inte precis, men den ger sken av att vara "Från förr".