m

måndag 28 maj 2012

Det runda klotet som sitter mellan axlarna, det kallas visst huvud har jag hört, har behövt vila lite från avancerat tänk ett par dagar. Resultatet av det = dåligt med bilder och annat. Men i den underbara kväll som var i går var jag självklart ute!! och föreviga lite blommor. Det skulle fler göra. Gå ut och titta på allt det vackra. Det fyller både kropp och själ med posetivhet.










.

torsdag 24 maj 2012

Längtar! Har ett projekt på gång ute i trädgården. Ska bara skrapa ihop lite grejer (gamla fönster och dyl) sen får ni se det färdiga resultatet ;)    Här blir det promenadbilder.









.

onsdag 23 maj 2012

Vi packade fikaryggan och gick ner till sjön.  Tittar ni riktigt noga så ser ni lilla Brumse längre ner på vägen :)









.

måndag 21 maj 2012

Det mysigaste och go´aste caféet i stan med omnejd. Lilla K´s som ligger i samma lokaler som Mobackes Trädgårdscenter i Bollnäs. Om ni är fika sugen så kika in och fika! Super gott fika och super harmonisk atmosfär. Passa också på att kika runt bland Mobackes alla blommor, pynt och annat. Dom har huur mycket som hellst.





.

söndag 20 maj 2012

Eftersom världen varit vänlig nog att ge oss väder att vara ute i så har det blivit skralt med inlägg här. Äntligen är det tid att börja plocka fram och dona med "sommarpynt"!! Blommorna som ska planteras ska inhandlas snart. Mmmm!! Likaså plantor till växthuset. Ännu mer Mmmm!! Har man lite kreaktionsförmåga och flinka fingrar så ordnar man det mesta själv ;)  Då behöver det inte bli sååå himla dyrt. Min dåliga förmåga, både för mig själv och plånbok, är dock bristen på intresse för självsådd :(











.

tisdag 15 maj 2012

Nu har den sista detaljen kommit på plats i "rummet". Dom nya tapeterna, golv och lite färg är också där. Min händige make har snickrat en ram som jag målat. Och av en ootroligt snäll vän fick jag ett gammalt fönster som jag målade och slipade (för shabby chic looken) och dekorerade med hönsnät. Jag blev såå nöjd!












.

lördag 12 maj 2012

Tänk dig att sitta här. Bara vara. Sitta bekvämt. Andas. Tomma tankar. Låta den kraftfulla energin strömma in. Fylla själen. Tömma allt negativt. Meditera. Leva i varje cell. Varje nerv.  (det var väldigt vad poetiskt filosofisk jag blev ;)




.

fredag 11 maj 2012

Doktorn gjorde hembesök. Det minskade väntetiden. Tack och bock!! Lite bilder blev det under tiden.
                                                          Promenadbild

                           
                                         Rabarberna kommer tidigt på säsongen.


                                                            Växer så det knakar.


                                                  Snart blir det paj och kräm!


                          I ett ej så stort område på vägen hade massor av sniglar möte.








                                                    Promenadbilder runt piren.







.

måndag 7 maj 2012

J-vla för-annade sk-t! Det har tagit mig typ massor av tid att ta mig hit till nytt inlägg. Datorburken måste till farbror doktorn. Och som alla vet så är det låånga vänteköer dit. Så... ja... ni förstår att det förmodligen, kanske, eventuellt kommer att ta en stund innan det flyter på här igen. Men förhoppningsvis så samlar jag på mig massor av bilder fram till dess ;)




.

fredag 4 maj 2012

    Helgen ska bli slaskig sägs det. Får njuta av dom små blommorna under tiden.








.

torsdag 3 maj 2012

En bra låt medan ni läser och kollar in resten (kom ihåg basen på spelaren)




Jaha, nu blev det länge sen igen. Som jag la´in nåt menar jag. Men vädret har ju inte tillåtit att vara inne vid datorn. I och för sig så lyser solen nu på förmiddagen också, så efter detta ska tvätten ut lika som jag och hunden. Har i alla fall fotat lite. Så kompenserar med en mängd bilder. På promenader. På Brumse som ligger och myser. På dotterns bakverk till fikagästerna. Även på en sååå oootroligt vacker tapet!! Skulle tro att den kostar som den smakar :(( Var och inhandlade rullar som ska upp på väggarna. Dock inte tapeten som ni ser här men ack så fina ändå. Dyker det inte upp nåt här på ett tag igen så vet ni att vi är ute (eller tapetserar ;).


















.